Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Feil
  • Feil ved lasting av nyhetsmatingsdata.
Hjem Nyheter
Nyheter

Smarte løsninger fra Brightside

E-post Skriv ut PDF

Mange har ønsket seg litt større (og kanskje penere) bord i SO37. I tillegg kan skapene med fordel innredes på en eller annen måte for best mulig lagring. Her presenterer Bjørnar Haugland og Marianne Klev mulige løsninger.

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 11:57 Les mer …
 

Gradvis endring av nettstedet

E-post Skriv ut PDF

Styret i Jeanneauklubben har tidligere besluttet at nettstedet vårt skal ha en profil som gjør at deler av stoffet på sidene bare gjøres tilgjengelig for betalende medlemmer. Frem til nå har mye av stoffet vært tilgjengelig for alle. Nå vil vi gradvis flytte stoff over til medlemssidene.På de åpne sidene vil det i fremtiden bare være henvisninger til stoffet som ligger på medlemssidene.

Samtidig starter vi nå en opprydding i medlemsregistreringene på sidene våre. De som har registrert seg som bruker i løpet av første halvdel av 2009 skal nå ha mottatt en faktura og en påminnelse. (Dere som har registrert dere i det siste har nok ennå ikke fått en faktura, men den kommer!) De fleste av de som har registrert seg har også valgt å betale medlemsavgiften, men noen få har av ulike grunner valgt å ikke gjøre det. De som valgte ikke å betale blir nå stengt ute fra de regsitrerte delene av nettstedet.

Disse endringene betyr at det nå lønner seg å logge seg på nettsiden og ikke bare ta en rask kikk på de åpne sidene. (Dersom du logger deg på er det også lettere å oppdage nye innlegg i diskusjonsforumet da de innleggene du ikke har lest før er markert som nytt innlegg) Vi i styret håper at disse endringene oppleves som en riktig endring, men vi tar selvsagt gjerne i mot synspunkter også på dette.

For styret ved Uno B. Larsen

 

 

Bredbånd ombord - Ice.

E-post Skriv ut PDF

"Men må man ha tilgang til nettet hele tiden,da?" vil noen spørre. Vel, vi synes det er enkelt å sjekke været på nettet, for eksempel. Og det er ikke til å komme ifra at det kan være greit å sjekke eposten og nytt på Jeanneausidene. Tenåringer som ellers kan styre sin glede for båtlivet, setter stor pris på å kunne holde kontakten med sivilisasjonen (venneflokken) via nettet.

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 12:06 Les mer …
 

Nytt fra teknisk utvalg

E-post Skriv ut PDF

Vi har nå endret litt på nettstedet vårt for å få plass til nyheter fra teknisk utvalg.

Under medlemsmenyen (som du bare får frem når du logger deg på med ditt brukernavn og passord) vil du finne et nytt menypunkt som heter "Nytt fra Teknisk utvalg". Her vil vi fortløpende legge ut resultatet av utvalgets arbeid. Det er en del spennende på gang!

I denne omgang er det et referat fra utvalgets siste møte som omhandler

1.    Saker som tidligere er tatt opp med Heitmann Marin, men hvor endelig avklaring fortsatt mangler
2.    Nye saker som vi ønsker å drøfte/avklare med Heitmann Marin
3.    Strukturen i utvalgets videre arbeid og inndelingen av type saker som TU vil arbeide med i tiden fremover

Logg deg på og les mer om utvalgets planer!

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 12:25
 

Lensepumpa går hele tiden når bilgepumpa er koblet til – kan du gjøre noe med det?

E-post Skriv ut PDF

Jeg er en av dem som gjerne vil at strømmen til lensepumpa skal stå på hele tiden, slik at båten lenses dersom det skulle oppstå en eller annen slags lekkasje mens jeg ikke er til stede. Etter å ha snakket med to andre medlemmer i Jeanneauklubben, Tore Kristiansen og Svein Gretland, har vi kommet fram til en løsning.

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 12:32 Les mer …
 

Møte med Peter Heitmann

E-post Skriv ut PDF

På tross av finanskrisen ser Peter Heitmann i Heitmann Marin optimistisk på fremtiden. Firmaet er solid og har gjennom de siste 30 årene opplevd flere konjunktursvingninger.

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 12:33 Les mer …
 

Akterstagfester SO35/37 og SO36i/SO39i

E-post Skriv ut PDF

AKTERSTAGSFESTER  -  EN SIKKERHETSRISIKO?

På bakgrunn av en henvendelse fra en Sun Odyssey 35-eier som hadde registrert sprekker i gelcoaten rundt akterstagsfestene på sin båt, sendte Jeanneauklubbens tekniske utvalg følgende to spørsmål til Heitmann marin:

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 12:34 Les mer …
 

Brudd på gass- og girwire - konstruksjonssvakhet i SF37 og SO37

E-post Skriv ut PDF

Flere eiere av SF37 og SO37 har opplevd at gass- og girwire har røket. Årsaken er en konstruksjonssvakhet i båtene produsert før 2004. Røret mellom manøvreringskonsollen (egget) og konsollfoten har liten diameter. Dette gir wirene en skarp bøy øverst i overgangen i egget. Svein Gretland i klubbens teniske utvalg har funnet en løsning på problemet.

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 12:37 Les mer …
 


Side 61 av 61

Hovedmeny

Registrering

Din mening

Hva er viktigst for deg