Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Feil
  • Feil ved lasting av nyhetsmatingsdata.
Hjem Nyheter
Nyheter

Reisebrev fra Boot 2010 i Dusseldorf

E-post Skriv ut PDF

 

Dusseldorf er definitivt ingen dorf! 600 000 mennesker i byen, og den ligger klemt inne mellom andre store byer.

Sist oppdatert tirsdag 02. februar 2010 07:14 Les mer …
 

Havneguiden 3: Lindesnes - Bergen

E-post Skriv ut PDF

 

Viggo Vea, medlem i Jeanneauklubben, bosatt i Bergen, har sett på Havneguiden 3: Lindesnes - Bergen, og anmeldt den ut fra sin lokalkjennskap til området. Denne guiden er absolutt verdt å anskaffe dersom du skal seile på de kanter av landet - se Viggo Veas anmeldelse under Verdt å lese.

Sist oppdatert tirsdag 26. januar 2010 22:19
 

Referat fra styremøtet 20. januar

E-post Skriv ut PDF

Kort referat fra siste styremøte finner du under Nytt fra styret i medlemsmenyen (må logge deg inn). Her finner du blant annet datoene for treffene i sommer. Alle arrangementer i klubbens regi finner du også under Arrangementer.

Klikk deg også innom Markedsplassen om det er noe du trenger eller vil selge.

Sist oppdatert mandag 25. januar 2010 18:07
 

Ny artikkelserie: Intervju med klubbmedlemmer

E-post Skriv ut PDF

Et av nyttårsforsettene til Jeanneauklubbens nettredaksjon er å bli bedre kjent med medlemmene. Vi har mange aktive og dyktige seilere blant oss, og vi vil gjerne presentere noen av dem.
Vi begynner i nord, med Wenche Magerøy og Ulf Dahlslett i Urnesbukta marina i Alta. Les intervjuet med dem under Medlemsopplevelser (se i venstremenyen når du har logget deg på).

Foto: Wenche Magerøy og Ulf Dahlslett

Sist oppdatert lørdag 16. januar 2010 20:57
 

Avtagbart ratt

E-post Skriv ut PDF

Vi vil nok en gang rettet oppmerksomheten mot Roar Skoglunds geniale løsning for raskt å demontere rattet ved landligge. Denne løsningen er aktuelt for båter som er mer enn tre år gamle, som har ett ratt, og den kan ikke brukes av båter med autopilot på rattet. Båter med autopilot på rorstammen har derimot ingen problemer med denne løsningen. Klubben tar på seg jobben med å modifisere bosset i rattet mot selvkost, ca kr 100,- pluss eventuell frakt.  Flere har meldt sin interesse, og jeg tar kontakt med hver enkelt i midten av januar for å avtale praktiske detaljer.

Dersom du er interessert, men ikke har tatt kontakt ennå, er det på tide å gjøre det nå. Jeg regner med at vi gjør dette én gang, og de som eventuelt melder sin interesse for sent, kan vi dessverre ikke hjelpe.
For mer informasjon, logg deg inn og les artikkelen "Praktiske løsninger utvendig" under Tips og ideer.
Ta kontakt med  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen dersom du er interessert.

 

Sist oppdatert lørdag 16. januar 2010 20:59
 

Varmtvann på badeplattformen

E-post Skriv ut PDF

Forslag til hvordan du kan få varmtvann i dusjen på badeplattformen dersom du ikke har det allerede - se artikkelen under Tips og ideer (Må logge deg inn for å lese denne).

 

Ice.net "flår" eksisterende kunder

E-post Skriv ut PDF

Ice setter ned prisen på sitt alltid-abonnement, men fortsetter å sende ut fakturaer med gamle priser til sine eksistrerende kunder!

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 11:47 Les mer …
 

Jørn Engevik om Havneguiden Göteborg - Strömstad

E-post Skriv ut PDF

Jeg er så heldig å få en prat med en travel Jørn Engevik på telefon, og er nygjerrig på hvordan han og kona fikk ideen til havneguidene.

Sist oppdatert lørdag 12. desember 2009 20:40 Les mer …
 

Nytt møte i Teknisk utvalg

E-post Skriv ut PDF

Som vi har informerte om tidligere, sendte Teknisk utvalg (TU) i månedsskiftet mai/juni et brev til Heitmann Marin (HM) hvor vi både fulgte opp et par tidligere uavklarte saker og adresserte noen nye spørsmål av teknisk art.

Svaret lot vente på seg på grunn av at den ettermarkedsansvarlige hos HM var i permisjon, men i slutten av juli kom svaret – et svar som TU behandlet i sitt siste møte.

Vi vil ut over høsten informere klubbens medlemmer om de sakene som TU etter hvert føler er avsluttet fra vår side. Mer om disse sakene finner du under Teknisk utvalg. Du må være innlogget for å komme til medlemsmenyen der Teknisk utvalg er en undermeny.

Sist oppdatert søndag 31. januar 2010 11:53
 


Side 60 av 61

Hovedmeny

Registrering

Din mening

Hva er viktigst for deg