Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Diskusjonsforum
Jeanneauklubben forum
Velkommen, Gjest
Vennligst Logg inn eller Registrer deg.    Glemt passord?
Suzuki white wire? Any experts? (1 visning) (1) _WHO_ONLINE_GUEST
Gå til bunnen Legg inn svar Foretrukket: 0
TRÅD: Suzuki white wire? Any experts?
#1197
breckjensen (Bruker)
Fresh Boarder
Innlegg: 19
graphgraph
Ikke pålogget Klikk her for å se brukerens profil
Suzuki white wire? Any experts? 1 Uke, 2 Dager siden Karma: 0  
Hi,
I have 2- 2009 Suzuki DF 115's. Port wouldn't start, no beep, no gauges on when key turned. Batteries 100%. Ran fine 2 months ago. Power to starter fine, starter relay fine, PTT at engine fine, not at remote. No power in white wire behind ignition on Port but power on Starboard white at switch. Swapped ignition switch and switch fine on other engine. Checked both neutral safety switches, fine. White fused wire from battery to engine had power at engine connector that goes to ignition so somewhere in loom must be a break? Checked for continuity from engine connector to ignition switch and white wire didn't ring out with any wire at same motor connector. Disconnected white wire at motor and applied power direct to ignition switch and now powers up fine. Any downside to my fix?
Please help.
Thanks!
I didn't find the right solution from the Internet.
References: https://www.thehulltruth.com/boating-forum/891525-suzuki-white-wire-any-experts.html
graphic video
 
Rapporter til moderator   Lagret som logg Lagret som logg  
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
GGå til toppen Legg inn svar
Forumløsning : FireBoardfå nye innlegg direkte til ditt skrivebord

Hovedmeny

Registrering