Jeanneauklubben

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Arrangementer
Klubbarrangementer


Klubbtreff hos Seatronic 23. januar 2014

E-post Skriv ut PDF

 

Velkommen til Januartreff i Jeanneauklubben!

seatronic20120920 2i

Som denne gang vil dreie seg om varme. Ikke den foreløpig varme vinteren (det er jo nesten seilsesong :) Men om varme i båt.

Les mer …
 

Referat fra Klubbtreff i Son 13-15. september

E-post Skriv ut PDF

Flere hadde en fin seilas til Son Spas havn i nydelig høstvær på fredag ettermiddag/ kveld.
Det ble hyggelig samvær og nye bekjentskap ble knyttet utover kvelden.

Sist oppdatert mandag 30. september 2013 12:31 Les mer …
 

Klubbtreff i Son 13-15. september

E-post Skriv ut PDF

 

Kjære medlemmer,
main qualitysparesortson

Jeanneauklubben har gleden av å invitere til årets høst treff med båt, helgen 13-15 september i Son. Treffet vil foregå på Son Spa rett syd for Son sentrum, der vi har fått reservert egne plasser ved gjestebryggene.

Vi satser mest på Kropp og Sjel på dette treffet og har vært så heldige å få Superkokken Egil Nordeide til å snakke om sjømat i båt. Fra kl 13.00 vil Egil presentere og lage retter som gjør at vi kan oppleve nye og spennende matopplevelser. Her blir det kanskje muligheter for prøvesmaking.

Sist oppdatert tirsdag 10. september 2013 09:59 Les mer …
 

Medlemsmøte hos SeaSea 18. september

E-post Skriv ut PDF

Onsdag 18. september kl 18.30  inviterer vi og www.seasea.no til det tradisjonelle motortreffet, som denne gangen vil handle mer om generell konservering av båt før vinteren.
Vi tar utgangspunkt i at mange av oss har gjort vinterkonservering på samme måte i alle år (samme produkter, samme verktøy, på samme  måte). Vi håper det vil være interessant å høre fra proffe hvordan de mener du bør gjør dette, hvilke produkter, teknikker og verktøy de bruker. Antagelig er det noe nytt å snappe opp som kan gjøre jobben enklere og/eller bedre. Vi får besøk av en som har lang erfaring og er oppdatert på akkurat dette. Etterpå vil en erfaren takstmann fortelle om typiske følgeskader av slurv med konserveringsjobben.  Etter en kort innledning, innbys det til dialog med medlemmene om andre erfaringer og utfordringer knyttet til temaet. Totalt setter vi av ca 1,5 time til dette.
Etter det er det handling med gode tilbud i butikken, 20% på alle varer, unntatt varer med kampanjepriser og varer som går under "beste pris" (se hjemmesidene til Seasea, egen fane). Vi bør runde av og være ferdig i butikken til ca 21.00.

Meld deg på allerede nå med en mail/sms til kneria54@gmail.com 95999263  innen fredag 14.september!

Vi oppfordrer den enkelte til å ta med seg egen stol.

Knut Almerud

Sist oppdatert onsdag 04. september 2013 21:25
 

Referat fra Klubbtreffet, Oscarsborg 24. til 26. mai.

E-post Skriv ut PDF

 P5250544 008

De som hadde anledning dro mot Kaholmen på fredagen etter jobb. Værmeldingen var ganske blandet, så forventningene var ikke de aller beste.
Flere hadde nok valgt å bli hjemme på grunn av dette. Da vi svingte inn i havna var alt forberedt og det var holdt av plass til båtene våre med tydelige «Reservert»-skilt. Etter hilserunden sirkulerte seilerne mellom båtene og det ble en hyggelig kveld.

Sist oppdatert søndag 02. juni 2013 21:21 Les mer …
 


Side 8 av 9

Hovedmeny

Registrering